tsmedia.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

TSmedia
Uredi

Opis strani

TSmedia je medijska hiša in eden najcelovitejših ponudnikov oglasnega prostora in vsebinskih rešitev. Združuje Siol.net, najdi.si, bizi.si, TIS, 1188 in DOOH.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

4.38 od 10

Naslovi v uporabi

TSmedia | Siol.net | Novice | IJZ | Telefonski imenik Slovenije | Izšel je Telefonski imenik Slovenije 2021 | – Bilobil | Digitalno sporočanje |

Iz vsebine

E: [email protected] T: 01 473 00 10 F: 01 473 00 16 Pošljite svoje predloge uredništvu Siol.net. E: [email protected] Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov. E: [email protected] Siol.net is top-of-mind anywhere and anytime, with the average visit duration of over 70 minutes per month. Z namenom spodbujanja domačega turizma, smo na Siol.net v mesecu maju začeli z akcijo #DopustujDoma.Bralcem smo predstavili številne možnosti in ideje za preživljanje dopusta v Sloveniji.Ponudili smo jim tudi vrsto predlogov za izlete ob koncu tedna, ob čemer nismo pozabili niti na enodnevne izlete. Splet ostaja tudi v času epidemije eden glavnih virov informacij in zabave spletnih uporabnikov, kar se pozna tudi na obisku. Na Siol.net smo imeli oktobra rekorden obisk. Siol.net je namreč obiskalo več kot 813 tisoč unikatnih uporabnikov, kar je največ, odkar beležimo obisk.Gre za skoraj 60 odstotkov vseh spletnih uporabnikov v Sloveniji. Na tem mestu družba TSmedia, d.o.o., objavlja informacije skladno z Zakonom o spremembah in dopolnitvah Zakona o dostopu do informacij javnega značaja – ZDIJZ-C (Uradni list RS, št. 23/14 z dne 2. 4. 2014), ki je začel veljati 17. 4. 2014. Pisne zahteve za dostop do informacije javnega značaja sprejemamo na [email protected] Upoštevali. Siol.net je bran vedno in povsod – od jutra do večera, doma in na poti. Posamezen uporabnik pa ob njem preživi več kot 70 minut mesečno. Objava v Telefonskem imeniku Slovenije je popolnoma varna. Omogočamo vam prepoved za uporabo klicev v komercialne ali raziskovalne namene. Tako boste v imenik še vedno vpisani ter hkrati povsem varni in zavarovani pred anketarji, prodajo izdelkov po telefonu, podajanjem mnenj itd. Izšel je Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2021, ki v tiskani in spletni izdaji (www.itis.si) ter na DVD ponuja najbolj točne podatke o več kot 650.000 slovenskih telefonskih naročnikih.. Telefonski imenik Slovenije 2021 je izšel 3. decembra 2020 v tiskani obliki in DVD-izdaji.TIS je edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Republiki Sloveniji. Kako delujejo naši možgani in kako lahko sami poskrbimo, da bodo ves čas v pogonu? Projekt, v katerem smo z zanimivimi članki in videi želeli prikazati, kakšen je najbolj učinkovit trening za naše možgane. Digitalno sporočanje kot učinkovito komunikacijsko orodje za sodoben način obveščanja, informiranja in sporočanja novic o storitvah, izdelkih in novostih uporabnikom.

IP naslov strežnika

212.44.104.127

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

taurus-2.siol.net
taurus-1.siol.net

Povezave