vethrpelje.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Veterinarska ambulanta Hrpelje | Zaupajte vašega ljubljenčka strokovni in predani ekipi, ki bo za njegovo zdravje poskrbela z znanjem in ljubeznijo.
Uredi

Opis strani

Zaupajte vašega ljubljenčka strokovni in predani ekipi, ki bo za njegovo zdravje poskrbela z znanjem in ljubeznijo
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

1.80 od 10

Naslovi v uporabi

Zaupajte vašega ljubljenčka strokovni in | Ambulatorio Veterinario Hrpelje Affidate il vostro | Benvenuti! | Kontakt Veterinarska ambulanta Hrpelje | Preventiva Veterinarska ambulanta Hrpelje | Anestezija Veterinarska ambulanta Hrpelje | O nas Veterinarska ambulanta Hrpelje | Trgovina Veterinarska ambulanta Hrpelje | Steklina Veterinarska ambulanta Hrpelje | Naša muca kiha Veterinarska ambulanta Hrpelje |

Iz vsebine

Ustna higiena je ključna za zdravje - zato izkoristi akcijo ustne higiene do 15.11.2019 Fino al sorteggio c'e' anche l'offerta del meno 20% su tutti gli interventi stomatologici. Benvenuti! Affidate il vostro animale alla nostra equipe di professionisti, che si prendera cura della sua salute con dedizione e amore. Ulica Dragomirja Benčiča Brkina 9 Hrpelje-Kozina T: 05 6800 199 E: [email protected] Naročite se na pregled Preventiva. Zdravje je bogastvo, za katerega je najbolje skrbeti, dokler smo zdravi. V naši ambulanti nudimo bogat preventivni program, da bi Vaše živali čim dlje ostale zdrave in vesele. Za opravljane veterinarskih posegov ali preiskav je pogosto potrebna sedacija ali anestezija (kirurški posegi, rentgensko slikanje, ortopedski pregled, toaleta rane ipd.). Anestezija je stanje nezavesti, ki jo povzročimo s kontrolirano in reverzibilno »intoksikacijo« osrednjega živčevja, v katerem pacient ne zaznava Naša ambulanta je bila ustanovljena leta 2003, vse od takrat skrbimo za zdravje Vaših živali. Veterinarska Ambulanta Hrpelje, Kozina. Trgovina. sredstva za zatiranje in preventivo zunanjih zajedalcev (bolhe, klopi, garjavci,…) sredstva za zatiranje notranjih zajedalcev; vitaminski in dietetski pripravki Kaj je steklina? Steklina je smrtna bolezen toplokrvnih živali, ki se s slino okužene živali prenaša na drugo žival ali človeka. Povzročitelj je virus, ki prizadene osrednji živčni sistem. Kdo jo prenaša? Glede na izvor okužbe ločimo: gozdno (silvatično) steklino, ki jo prenašajo divje živali, v našem okolju zlasti Naša muca kiha. Verjetno se je že vsak ljubitelj mačk srečal s to težavo, ki se pojavlja predvsem pri mladih mucah, v najhujši obliki pa se pokaže ravno pri starosti, ko muco dobimo iz legla in nam zato povzroči še več skrbi.

IP naslov strežnika

212.44.101.63

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

cdns1.controlpanel.si
cdns2.controlpanel.si

Povezave