vitaline.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Domov - Vitaline
Uredi

Opis strani

Smo podjetje, ki že od leta 2007 pomaga ljudem pri izgubljanju odvečnih maščob, oblikovanju telesa ter spreminjanju življenjskih navad.
Uredi

Lastnik domene

VITA LINE STUDIO ZA ZDRAVO ZIVLJENJE TADEJA KAVCIC S.P.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika VITA LINE STUDIO ZA ZDRAVO ZIVLJENJE TADEJA KAVCIC S.P.]

Ključne besede

PageRank

1.73 od 10

Naslovi v uporabi

Programi Vitaline | O nas | Indoor Cycling Vitaline | Novice Vitaline | Power Plate Vitaline | Vita Cross & Pump Vitaline | Kavitacija Vitaline | www. | Masaža s himalajskimi posodami Vitaline | Solarij Vitaline |

Iz vsebine

Skrbimo za vaše dobro počutje Vita line, salon za oblikovanje in nego telesa, že od leta 2007 pomaga ljudem pri izgubljanju telesne maščobe, oblikovanju telesa in nenazadnje pri iskanju poti proti lepemu in kvalitetnemu življenju. Upamo, da boste predvsem zaradi sebe začeli razvijati aktiven življenjski slog, se izognili posledicam stresa, pomanjkanju zdrave prehrane, časovne. Indoor cycling je načrtovan trening z skupinsko dinamiko. Kljub temu, da vadba poteka v skupini, pa je obremenitev na kolesu individualna glede na posameznikovo fizično pripravljenost, starost in cilj, ki si ga je posameznik zadal. Intenzivnost se pri vadbi meri s pomočjo merilcev srčnega utripa. Za vadeče je bistveno, da vedo, kaj želijo doseči. Obveščamo vas, da bo salon od 31.7. do 4.8. zaradi kratkega dopusta zaprt. Ponovno se vidimo v sredo, 5.8. 🙂 ENOSTAVNEJŠA POT DO VITALNOSTI IN ZDRAVJA Power Plate je vrhunska naprava novih razsežnosti in dimenzij. V svetu je povzročila pravo revolucijo nove dobe, prejela ogromno nagrad za svojo učinkovitost in doseganje izjemnih rezultatov. Pri nas je prvi obisk testni in brezplačen. Vadba traja 25-30 minut. VITA CROSS: ROTACIJA – STABILIZACIJA – RAVNOTEŽJE Cross je ena najpopolnejših in najprimernejših oblik vadbe, ne glede na to, s katerim športom se ukvarjate in kakšen je vaš cilj vadbe. Vadeči vadijo po lastnih zmožnostih, zato je vadba primerna za vse, ne glede na starost, spol, stopnjo telesne pripravljenosti ali izkušenost. ULTRAZVOČNA LIPOSUKCIJA Danes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana drastično povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjševanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic na trebuhu, bokih in stegnih. Dolga leta je bil kirurški poseg (liposukcija. www.vitaline.si Zvočna masaža s himalajskimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogati spektri nadtonov, odplavljajo napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašujejo naše telo in prostor. Pri zvočni masaži tibetanske posode polagamo na lahno oblečeno telo. Od mesta, kjer je posoda položena, se širijo vibracije zvoka , katerih ne le slišimo, temveč tudi... SOLARIJ UWE Cayane S. UWE Cayane S – sonce, klima in prijeten vonj, vse v enem: solarij Uwe Cayane ima 48 žarnic za telo (z močjo 180W) in 3 žarnice za obraz (moč 1000W) ter 2 ramenski žarnici (moč 250W) skupne moč kar 14,9 kW . Gre za najnovejši model v ponudbi solarijev UWE (vodilni evropski proizvajalec solarijev), ki se ponaša s svojevrstno posebnostjo: poleg klime ima namreč.

IP naslov strežnika

185.53.12.97

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.dnserv.com
ns2.dnserv.com

Povezave