vlazilec-zraka.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Vlažilec zraka AIRMAG® - klinično preizkušen vlažilnik in čistilnik zraka v prostoru.
Uredi

Opis strani

Vlažilec zraka in čistilec zraka AIRMAG® pomaga vlažiti in čistiti zrak v prostoru in s tem preprečuje nastanek in razvoj bolezni dihal in alergij!
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Domov Vlažilec zraka Airmag | www. | inforia, Author at Vlažilec zraka Airmag | Blog Archives Vlažilec zraka Airmag | Pogosta vprašanja Vlažilec zraka Airmag | Pogoji poslovanja Vlažilec zraka Airmag | Zasebnost Vlažilec zraka Airmag | Alergijska astma in nečist zrak | Komplet vlažilcev zraka Airmag Condo Pack | Vodna para v zraku v njej se lahko celo utopimo |

Iz vsebine

Mnenje specialista pulmologa. Ema Mušič dr. med., specialist za pljučne bolezni in alergije, Bolnišnica Golnik Vlažilec zraka Airmag je odlična izbira za čiščenje in vlaženje zraka v zaprtih prostorih, saj omogoča vzdrževanje za dihala primernega in čistejšega bivalnega okolja. www.vlazilec-zraka.si O inforia This author has not yet filled in any details. So far inforia has created 0 blog entries. Izdelek lahko plačate šele ob prevzemu, zato do zlorab ne more priti in so varni tudi vaši osebni podatki. Zakaj uporabljati vlažilec zraka Airmag? V zaprtih prostorih , sobah, pisarnah itd., preživimo več kot dve tretjini svojega časa. Zrak v teh prostorih je, poleg tega da je že ‘predihan’, to je osiromašen s kisikom, poln tudi prahu, škodljivih delcev in drugih snovi, strokovno temu pravijo, da je obremenjen s škodljivimi emisijami. Spletna trgovina vlazilec-zraka.si in airmag.si, si pridržuje pravico, da vračilo poškodovanega, uporabljenega ali izdelka, ki ob vračilu ne vsebuje vseh pripadajočih elementov (škatla, račun, originalno zapakiran, neuporabljen itd) zavrne na stroške pošiljatelja. Zato Vas prosimo, da z izdelkom ravnate gospodarno in pazljivo saj bomo. This website is owned and operated by Plastika&Estetika, Andreja Smolej s.p., Slovenia. We are committed to protecting the privacy of our visitors while they interact with the content, products and services on this site (the “Site”). Zaradi vsakodnevnega vdihavanja onesnaženega zraka in nezdravega življenjskega sloga ima mnogo ljudi težave z dihali, pogosta pa je tudi astma. Komplet vlažilcev zraka Airmag Condo Pack je sestavljen iz enega velikega (80 cm) in enega majhnega (50 cm) vlažilca zraka ter kompleta za vzdrževanje in je primeren za manjša stanovanja z enim velikim bivalnim prostorom in eno do dvema sobama, ki sta ogrevani. Neprimerno vlaženje zraka povzroči, da se v prostor izloča vodna para, ki na vlažnost ne vpliva. Vlažilec zraka Airmag v izloča hlape, ki zrak navlažijo.

IP naslov strežnika

91.185.211.32

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

dns2.siel.si
dns3.siel.si

Povezave