zdravearterije.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Zdrave Arterije - Vse o periferni arterijski bolezni.
Uredi

Opis strani

Periferna arterijska bolezen je bolezen zamašenih žil. Pravočasna diagnoza bolezni lahko prepreči hujše posledice, kot so srčni infarkt ali možganska kap. Če ste starejši od 50 let, se z osebnim zdravnikom pogovorite o meritvi gleženjskega indeksa. Poskrbite za zdrave arterije!
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

2.24 od 10

Naslovi v uporabi

Zdrave Arterije Pravočasno zdravljenje zamašenih žil | Za medije Zdrave arterije | Poiščite najbližjo ambulanto Zdrave arterije | Projekt Zdrave Arterije Zdrave arterije | Novice Zdrave arterije | Literatura Zdrave arterije | POLITIKA ZASEBNOSTI Zdrave arterije | Pogoji uporabe Zdrave arterije | Dogodek Karton Zdravja Zdrave arterije | Zdrave arterije v Pomurju Zdrave arterije |

Iz vsebine

Projekt Zdrave Arterije ozavešča o periferni arterijski bolezni (PAB) – bolezni zamašenih žil, ki prizadene vsakega šestega prebivalca nad 55 let. V okviru akcije so pripravili poseben spletni portal www.zdravearterije.si, kjer lahko izveste vse o bolezni, njenih simptomih in posledicah, ter informacije o možnostih pregleda po celi Sloveniji. Svoje izkušnje s periferno arterijsko boleznijo in njenimi zapleti je z javnostjo podelil tudi znani novinar Robert Peressutti. Že pri vašem osebnem zdravniku lahko zahtevate preprosto, hitro in nebolečo meritev gleženjskega indeksa. S pomočjo zemljevida poiščite najbližjo ambulanto, ki izvaja meritve. Pobudnik projekta je. MESI, razvoj medicinskih naprav d.o.o., mlado podjetje, ki razvija, izdeluje in prodaja diagnostične naprave ter hkrati stremi k ozaveščanju ljudi o pomembnosti pravočasnih pregledov in meritev. Telovadba in starejši. July 25, 2019. V današnjih časih, ko imamo na voljo mnogo ali bolje rečeno preveč načinov za preživljanje prostega časa na sedentarni način, je redna telesna dejavnost še posebej pomembna. Pri zdravearterije.si se zavedamo pomena zasebnosti in si prizadevamo, da so vaši osebni podatki pri nas zaščiteni skladno z veljavno zakonodajo. V ta namen smo oblikovali tudi interna pravila in postopke ter vzpostavili tehnične in organizacijske ukrepe, s pomočjo katerih zagotavljamo ustrezno raven varnosti pri obdelavi osebnih podatkov. PRAVILA IN POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA ZDRAVEARTERIJE.SI . Upravljalec spletnega mesta zdravearterije.si je Mesi d.o.o., Letališka cesta 3c, 1000 Ljubljana, Slovenija, ki je v sodelovanju z društvom Za Srce tudi ustanovil projekt Zdrave Arterije, katerega namen je ozaveščanje o periferni arterijski bolezni (PAB) ter dostopnost vseh. Zavod Zdrave Arterije je v preteklem letu sodeloval pri organizaciji številnih brezplačnih dogodkov po Sloveniji in v tujini, na katerih so obiskovalce ozaveščali o zgodnjem odkrivanju periferne arterijske bolezni (PAB), pravočasnem in ustreznem zdravljenju ter spodbujanju zdravega življenjski slog in telesne aktivnost skozi vse življenje. Da bi pravočasno odkrili motnje v krvnem obtoku pri čim večjem deležu ciljne populacije smo člani projekta Zdrave arterije skupaj s projektom Misli na srce, na dogodku Krog zdravja, 17. aprila izvajali meritve gleženjskega indeksa v Ljubljani.

IP naslov strežnika

193.9.21.222

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns10.neoserv.si
ns9.neoserv.si

Povezave