O Imeniku .si domen

O Imeniku slovenskih spletnih domen

Imenik slovenskih spletnih domen je imenik spletnih domen, registriranih v Sloveniji oziroma pri registrantu Arnes. Namen Imenika .si domen je širši slovenski javnosti na preprost način nuditi podatke o slovenskih spletnih domenah vsebini spletnih strani, ki se na domeni oglašajo, ter njihovih lastnikov. Imenik domen zapolnjuje trenutno manjkajočo informacijsko vrzel med posamezno domeno in njeno vsebino ter lastnikom domene ter jo obogati s podatki o spletni strani, ki je vezana na domeno. Imenik domen omogoča pregled podatkov tudi za tiste domene, ki so registrirane, vendar nimajo vsebine.

Podatki, objavljeni v imeniku, se zbirajo občasno. Zaradi periodike osveževanja vsebine prikazani podatki ne odražajo nujno ažurnega stanja.

Vir podatkov: vsebina spletnih strani, spletne storitve Arnes in Ripe, zaslonske slike Shrinktheweb.

Vse pravice pridržane.

O podjetju

Podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o. se ukvarja z razvojem in obratovanjem spletnih storitev. Ponosni smo na našo spletno knjigarno, spletne imenike (npr. kitajskih restavracij, mehiških restavracij, imenik podjetij in brezplačnih in zastonj stvari) in uporabne programe, ki jih razvijamo za več kot 5 milijonov uporabnikov po vsem svetu.

Poleg naštetega strankam ponujamo celovit nabor storitev, povezanih s spletom: izdelava spletnih strani, izdelava spletnih aplikacij, izdelava YouTube posnetkov, digitalni marketing, optimizacija spletnih strani, Google oglaševanje, tečaj Google oglaševanja, tečaj spremljanja analitike, tečaj za upravljanje spletnih mest, Google za poslovneže, promocijo na spletu, promocijo na družabnih omrežjih ter številne druge.