alples.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Alples pohištvo za dom je kakovostno, obstojno in brezčasno
Uredi

Opis strani

Pohištvo za dom je na voljo v veliko različnih dizajnih, stranke pa lahko izbirajo med pestro ponudbo Alples pohištva za vse prostore v stanovanju.
Uredi

Lastnik domene

ALPLES industrija pohistva d.d.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika ALPLES industrija pohistva d.d.]

Ključne besede

PageRank

3.67 od 10

Naslovi v uporabi

Alples pohištvo za dom je kakovostno, obstojno in brezčasno | Prodajni program Alples salon | Omare in drugo pohištvo za spalnice je natančno izdelano | Alples salon Salon pohištva | Namještaj Alples | Kuhinje Alples | Otroške in mladinske sobe Alples | Pohištvo za celoten dom izdelano iz češnje |

Iz vsebine

Pohištvo za dom je na voljo v veliko različnih dizajnih, stranke pa lahko izbirajo med pestro ponudbo Alples pohištva za vse prostore v stanovanju. Alples je na slovenskem trgu vodilni proizvajalec pohištva s dolgoletno tradicijo izdelave sestavljivega pohištva za opremo spalnic, otroških in mladinskih sob, dnevnih sob ter predsob. Našo ponudbo dopolnjujejo kuhinje in vgradne omare, izdelane po meri. Z njimi uspešno zaokrožujemo zgodbo o domu in izpolnjujemo poslanstvo podjetja, ki nam narekuje, da ljudem pomagamo iz stanovanja. Udobna postelja, ki omogoča dober spanec, poleg pa še prostorna funkcionalna omara. Med raznolikimi pohištvom za spalnice poiščite tako, ki vam ustreza. Vi veste ali želite posteljo z oblazinjeno končnico, posteljo, pod katero lahko shranite posteljnino… Opremanje objekata. Za opremu vašeg objekta možemo napraviti poseban namještaj prema vašim željama. Tim stručnjaka će na osnovu nacrta vašeg projekta, potreba i želja razviti i proizvesti opremu kakvu želite. Alples je na slovenskom tržištu vodeći proizvođač namještaja s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje složivog namještaja za opremanje spavaćih soba, dječjih i mladenačkih soba, dnevnih soba te predsoblja. Našu ponudu nadopunjuju kuhinje i ugradbeni ormari, građeni po mjeri. S njima uspješno zaokružujemo priču o domu te ispunjavamo misiju poduzeća koja nam nalaže da pomažemo. Kuhinje po mjeri za svaki dom Kuhinja predstavlja središnji prostor doma. Bez obzira na to želite li modernu ili klasičnu kuhinju, velika ponuda boja i obrada omogućava odabir kuhinje vaših snova. Iz široke ponude elemenata promišljenim odabirom dobit ćete funkcionalnu kuhinju koja će biti ergonomski oblikovana, a time će njezino korištenje biti sigurno i ugodno. Kvalitetni. Naše otroške in mladinske sobe so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let. Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok. Kvaliteta Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva.

IP naslov strežnika

195.88.83.58

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

cdns1.controlpanel.si
cdns2.controlpanel.si

Povezave