dlakapataka.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

DLAKAPATAKA, salon za nego psov
Uredi

Opis strani

V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudimo: kopanje in sušenje; česanje in krtačenje; striženje in trimanje; nego ušes, oči in tačk; kompletno nego. Nudimo strokoven in individualen pristop; svetovanje o negi psov; urejen, higijenski in prijeten prostor; cenovne ugodnosti; uporabljamo kvalitetne in profesionalne izdelke.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

1.06 od 10

Naslovi v uporabi

DLAKAPATAKA, salon za nego psov | Pasji frizer DLAKAPATAKA | Frizer za pse DLAKAPATAKA | Pasji salon DLAKAPATAKA | Striženje psov DLAKAPATAKA | Nega psov |

Iz vsebine

DLAKAPATAKA, salon za nego psov. V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudimo: kopanje in sušenje; česanje in krtačenje; striženje in trimanje; nego ušes, oči in tačk; kompletno nego. naša kopalna kad je primerna tudi za velike in starejše pse, ki lahko sami ali z našo minimalno pomočjo, stopijo v široko, psom udobno banjo. Pasji frizer. Morda smo preveč zaposleni in ne bomo imeli vedno časa ali ne vemo kako, bi vzdrževali svojega psa, da bo izgledal urejeno in bil urejen. Frizer za pse. Frizer za pse razčeše psa, odstrani morebitno zavozlano dlako in vozle, ga skopa in posuši, postriže in zagotovi tudi drugo potrebno nego (čiščenje ušes in zob, striženje krempljev). Pasji salon. Pasji salon DLAKAPATAKA se nahaja na Selanovem trgu 5 v Ljubljani. Odprt je v vsak delovnik (pon.-čet.: 12.00-19.00, čet.-pet.: 9.00-16.00), na voljo pa smo vam tudi ob sobotah in nedeljah, po predhodnem naročilu. V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudimo: kopanje in sušenje; česanje in krtačenje; striženje in trimanje; nego ušes, oči in tačk; kompletno nego. Nudimo strokoven in individualen pristop; svetovanje o negi psov; urejen, higijenski in prijeten prostor; cenovne ugodnosti; uporabljamo kvalitetne in profesionalne izdelke. Nega psov. Nega psov je ena od osnovnih potreb vaših ljubljenčkov in pomemben del lastništva psov. Tako kot ljudje, tudi psi potrebujejo fizično vzdrževanje, da izgledajo in se počutijo kar se da najboljše.

IP naslov strežnika

91.223.182.80

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns5.prasicek.si
ns6.prasicek.si

Povezave