izidora.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO - Domov
Uredi

Opis strani

Center za nosečnice, dojenčke in bodoče starše z bogato ponudbo programov vadb za nosečnice, priprave na porod, materinstvo in starševstvo v Sončni vili.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO Domov | Kontakt VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Cenik/bon VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Sodelujem z VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Delavnice VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Slikice VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Gibalno razvojne urice VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | 2020 VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Urnik VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO | Za nosečnice VADBA ZA NOSEČNICE Z IZIDORO |

Iz vsebine

Za vključitev pišite na izi@izidora.si ali pokličite na 041504848 Cena paketa vseh 4 delavnic je 80€, posamezna delavnica 30€. Program se bo izvajal preko zaprte fb skupine, po prijavi vam pošljemo kodo. univ. dipl. ekon. zdravstveni tehnik, mednarodno certificirana učiteljca joge, spremljevalka porodov (dula) IAIM ištruktorica masaže za dojenčke telefon: 041-504-848 izi@izidora.si. Vadba traja 105 minut. Cena velja za štiri zaporedne tedne. Termine je možno med seboj kombinirat . Če kateri teden ne morete obiskat vadbe, lahko zamujeno vadbo nadomestite v nasledjem tednu... Nataša Herlič Švagerl, mag. far. Center za naravno zdravljenje in celostno življenje, Pekrska cesta 33, Maribor telefon: 070 823 401 izi@izidora.si. Domov Urnik Za nosečnice > Delavnice ZA DOJENČKE MASAŽA Dojenje Cenik/bon O MENI Kontakt. Kliknite na spodnji gumb, ki vas vodi do galerije fotografij. galerija fotografij. z izidoro ob rami je izi postati mami Že zelo zgodaj lahko pri svojem dojenčku ugotovimo, da je družabno bitje in mu ugaja družba malih prijateljčkov. Z njimi različno navezuje stik, sprva skuša ujeti samo njihov pogled, nekoliko kasneje se jih poskuša dotakniti in se obrača ali leze proti njim. Maja A. in hči Sem se vseeno odločila, da zapišem svojo porodno zgodbo, predvsem zase, za spomin in predelavo po enem mesecu, :), pošiljam pa jo tudi tebi, čeprav dvomim, da je primerna za nosečke, ker jih lahko prestraši, če pa se ti zdi primerna, jo seveda lahko z njimi deliš. Tretja delavnica, "Partnerjeva podpora na porodu" in "Pravilno rokovanje z dojenčkom", pa je namenjena obema, bodoči mamici in očku, s poudarkom na partnerju oz. spremljevalcu poroda. Na delavnico se je potrebno predhodno prijaviti po e-pošti izi@izidora.si, na GSM 041-504-848 ali kar na vadbi. Vsaka delavnica traja 180 min oziroma tako.

IP naslov strežnika

199.34.228.66

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns29.neoserv.si
ns30.neoserv.si

Povezave