miel.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

MIEL - OMRON
Uredi

Opis strani

Krmilniki, kamerni sistemi, roboti, senzorji, stikala in drugi pametni sistemi za avtomatizacijo proizvodnih procesov. Smo pooblaščeni in ekskluzivni zastopnik OMRON-a v Sloveniji.
Uredi

Lastnik domene

MIEL ELEKTRONIKA d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika MIEL ELEKTRONIKA d.o.o.]

Ključne besede

Naslovi v uporabi

MIEL OMRON AVTOMATIZACIJA | Časovniki | Robotika | Signalizacija | Kovinska | Cilindrični | Mobilni | Delta | Posebna ponudba | Indikatorska tipkala |

Iz vsebine

Miel.si / Krmilne in nadzorne komponente / Časovniki. Časovniki. Prodajni program Ta kategorija vključuje motorske časovnike, elektronske časovnike, standardne in digitalne časovnike. Vse to je na voljo v številnih ohišjih in različnih možnostih montaže, ki ustrezajo katerikoli zahtevi. Imajo možnosti relejskih, stikalnih ali tranzistorskih izhodov in števec v razponu od 0,001. Miel.si / Signalizacija. Signalizacija. Prodajni program Že od leta 1947 PATLITE ponuja najsodobnejšo opremo za industrijo procesne in industrijske avtomatizacije. Z inovativnim in trpežnim dizajnom, podprtim z dolgoletnimi industrijskimi izkušnjami in močno zavezanostjo varnosti in zaščiti, je PATLITE postal najbolj znan svetovni proizvajalec vizualnih in zvočnih signalnih naprav. S. Miel.si / Varnost v avtomatizaciji / Varnostna končna stikala / Kovinska. Kovinska. Prodajni program Serija Omron končnih stikal v robustnem kovinskem ohišju je primerna za splošne in varnostne aplikacije. Na voljo so tudi modeli z izboljšano odpornost na višje temperature okolice in še višjo življenjsko dobo mehanskih aktuatorjev.. Miel.si / Senzorika / Fotoelektrični senzorji / Cilindrični. Cilindrični. Prodajni program Omron nudi širok nabor cilindričnih fotoelektričnih senzorjev velikosti M5, M6, M8, M12 in M18, v plastičnem, medeninastem ohišju, ali ohišju iz nerjavečega jekla. Senzorji serije. Miel.si / Robotika / Mobilni. Mobilni. Prodajni program Omronovi mobilni roboti serije LD so namenjeni transportu dobrin po vaši proizvodnji ali skladišču. Roboti za orientacijo ne potrebujejo magnetnih trakov, saj za glavno orientacijo uporabljajo laserski skener, ki je tudi varnostno certificiran. Magnetni trak je potreben le ob finem pozicioniranju ob vaših strojih. Več robotov lahko. Miel.si / Robotika / Delta. Delta. Prodajni program Stropni roboti serije DELTA ponujajo domet od 500 mm do 1600 mm in nosilnost do 35 kg. Namenjeni so aplikacijam sledenja po tekočem traku in pakiranja. Quattro Hornet. Quattro Hornet. Delta. Delta. Prikazov. Razvrsti. 17200-45600.

IP naslov strežnika

94.23.0.69

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns4.p04.dynect.net
ns1.p04.dynect.net

Povezave