odskodninska-tocka.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Odškodnina Maribor @ Odškodninska Točka Maribor & Ljubljana
Uredi

Opis strani

Odškodnina Maribor @ Odškodninska Točka: odškodnina za prometno nesrečo, odškodnina za poškodbo pri delu, odškodnina za poškodbo na javnih površinah.
Uredi

Lastnik domene

Neksus d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Neksus d.o.o.]

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

Odškodnina Maribor | Pravna obvestila | Odškodnina za žrtev kaznivega | Odškodnina za smrt bližnjega @ Odškodninska Točka | Odškodnina za telesno poškodbo | "Odvetnik" za odškodnine Maribor @ Odškodninska Točka | Odškodninska družba Maribor | Odškodninski zahtevek Maribor @ Odškodninska Točka | Odškodnina za poškodbo pri delu |

Iz vsebine

Odškodnina za prometno nesrečo je zagotovljena iz naslova avtomobilske odgovornosti (AO). Do povračila pravične odškodnine so upravičeni vsi, ki so bili v prometni nesreči kakorkoli oškodovani pa naj bodo v vozilu, ki ni bilo krivo za prometno nesrečo, v vozilu povzročitelja prometne nesreče, kolesar, pešec, itd. Spletne strani www.odskodninska-tocka.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Odškodninska točka d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Odškodnina za žrtev kaznivega dejanja @ Odškodninska Točka: odškodnina za kaznivo dejanje, žrtev kaznivega dejanja, odškodnina za kaznivo dejanje Maribor. V teh težkih trenutkih ob izgubi bližnjega, naj Vam najprej izrazimo iskreno sožalje. Zavedamo se, da Vam nihče oz. nič na svetu ne more povrniti osebo katero ste izgubili v tragični nesreči, lahko pa Vam vsaj delno pomagamo omiliti težave in skrbi, ki nastopijo ob takih tragičnih dogodkih. V primeru da imate sklenjeno nezgodno zavarovanje (osebno, kolektivno, v sklopu drugih zavarovanj…) ste ob poškodbi upravičeni do izplačila dnevnega nadomestila oziroma dnevne odškodnine in morebitne invalidnosti, v kolikor so po poškodbi ostale posledice. "Odvetnik" za odškodnine Maribor @ Odškodninska Točka: "odvetnik" za vaš odškodninski zahtevek - torej v primerih prometnih nesreč, delovnih nesreč, itd. Odškodninska družba Maribor - Vam pripada visoka odškodnina za nesrečo? Pokličite: 041 715 136 @ Odškodninska Točka Maribor & Odškodninska Točka Ljubljana Odškodninski zahtevek Maribor @ Odškodninska Točka: odškodninski zahtevek za telesne poškodbe, odškodninski postopek, odškodninski zahtevek. Odškodnina za poškodbo pri delu Maribor @ Odškodninska Točka: delovna nesreča maribor, odškodnina za poškodbo pri delu, odškodnina za poškodbo na delovnem mestu.

IP naslov strežnika

212.44.102.233

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

cdns1.controlpanel.si
cdns2.controlpanel.si

Povezave