partizanvic.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Partizan Vič - Športno društvo s tradicijo
Uredi

Opis strani

Nudimo različne vodene vadbe. Od pilatesa, zumbe, aerobike mixa do splošne vadbe za odrasle in vadbe za seniorke in seniorje. Poleg tega lahko pri nas igrate tenis, namizni tenis in balinanje. OtrociNudimo programe športne gimnastike za otroke vseh starosti - od 2. leta dalje. Organiziramo tudi telovadne rojstne dneve in tečaje rolanja. DvoraneNajamete lahko veliko, srednjo ali gimnastično dvorano. Za celotno sezono ali za uro. Članom društva omogočamo tudi najem savne.
Uredi

Lastnik domene

Partizan Vic
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Partizan Vic]

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Partizan Vič Športno društvo s tradicijo | Blog Partizan Vič | Dokumenti Partizan Vič | VPIS IN PREDVPIS V SEZONO 2020/2021 Partizan Vič | Šport za otroke Partizan Vič | Novice | Voščilo Partizan Vič | Najem dvoran Partizan Vič | www. | VPIS V SEZONO 2019/2020 Partizan Vič |

Iz vsebine

Nudimo različne vodene vadbe. Od pilatesa, zumbe, aerobike mixa do splošne vadbe za odrasle in vadbe za seniorke in seniorje. Poleg tega lahko pri nas igrate tenis, namizni tenis in balinanje. OtrociNudimo programe športne gimnastike za otroke vseh starosti - od 2. leta dalje. Organiziramo tudi telovadne rojstne dneve in tečaje rolanja. DvoraneNajamete lahko veliko, srednjo ali. Spoštovani, obveščamo vas, da na podlagi odloka vlade RS (zajezitev širjenja COVID), začasno prekinijamo z vadbami v naslednjih programih: Vsi programih gimnastike najmlajših skupin (Želvice, Metuljčki, Cicibani, Cicibanke, Deklice in Dečki). Obveščamo vas, da pričenjamo z vpisi v I. obdobje vadb za sezono 2020/2021. Med 31.8.2020 in 11.9.2020 nadomeščamo odpadle vadbe iz spomladanskega obdobja. Do 7.9.2020 poteka predvpis za vse, ki ste naše programe obiskovali v. Termin: torek in/ali petek 18.30 – 20.00 : ter sreda 18.00 – 19.30 (3. trening) Cena: 1,5 ure na teden – 140€ za obdobje: 3 ure na teden – 205€ za obdobje V decembru prižge se tisoč luči, upanja lesk v očeh se blešči, da novo nam leto izbriše bridkosti in nas že končno navdajo radosti. Iskrena hvala za vaše dosedanje zaupanje. Skupaj z vami verjamem, da. VELIKA DVORANA Večnamenska dvorana primerna za igranje košarke, odbojke, nogometa, ter drugih športnih panog. SREDNJA DVORANA Dvorana, ki jo koristimo za Aerobiko, Zumbo, Pilates in Namizni tenis. Ozvočena in z velikim ogledalom. GIMNASTIČNA DVORANA Dvorana opremljena z gimnastičnim orodjem (velika in mala prožna ponjava, akrobatska steza, drog, bradlja,. www.partizanvic.si Obveščamo vas, da pričenjamo z vpisi v I. obdobje vadb za sezono 2019/2020. Z vadbami pričnemo v ponedeljek 16.9.2019. Do 10.9.2019 poteka predvpis za vse, ki ste naše programe obiskovali v preteklem obdobju. Do navedenega.

IP naslov strežnika

146.247.25.233

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.e-uspeh.com
ns2.e-uspeh.com

Povezave