sk-alpetour.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Aktualno - Smučarski klub Alpetour
Uredi

Opis strani

Smučarski klub Alpetour Škofja Loka. Smučanje, tekmovanja, tekmovalci, trenerji, smučarski tečaji, organizacija tekmovanj.
Uredi

Lastnik domene

SK ALPETOUR
[Prikaži vse domene v lasti lastnika SK ALPETOUR]

Ključne besede

PageRank

4.21 od 10

Naslovi v uporabi

Aktualno Smučarski klub Alpetour | Tekmovanja Smučarski klub Alpetour | Koledar Smučarski klub Alpetour | Galerija Smučarski klub Alpetour | Zgodovina Smučarski klub Alpetour |

Iz vsebine

Starši, člani in ostali pripradniki kluba ste že dobili prošnjo za pomoč z vsemi potrebnimi informacijami na e-maile. Če kdo ni dobil in bi lahko pomagal pri organizaciji, pa naj nam pošlje e-mail na info@sk-alpetour.si. Rezultati, poročila, informacije. Pripravili smo vam interaktivni koledar tekem za sezono 2016/17. Podatki so povzeti po spletni strani sloski.si in predvidena časovnica tekem SK Alpetour. koledar tekmovanj in dogodkov v organiazciji SK Alpetour. 15. 01. 2020, 15:48 . Razpis dveh državnih pokalnih VSL za U14 in U16, 18. in 19. Danes, v nedeljo, 31. marca 2019, so naše cicibanke in cicibani zaključili sezono z zahodno regijskim slalomom Zavarovalnica Triglav na Voglu. Tekma je v tekoči organizaciji SK Bled potekala v lepem vremenu in idealnih tekmovalnih pogojih.. Lina Šoštarko in Tija Radelj sta osvojili dve zlati medalji, Rok Koblar pa srebrno. Foto in video galerija Smučarskega kluba Alpetour iz Škofje Loke. V nedeljo, 13.1.2019, je Jakob Špik, član n ašega smučarskega kluba, nastopil v zahtevnem slalomu za Svetovni Pokal v Adelbodnu.Z visoko štartno številko 69 je prikazal dobro na poti k uvrstitvi v finalno vožnjo, žal pa mu je z 41. mestom malo zmanjkalo. V preteklem vikendu so tekmovalke in tekmovalci nastopili na tekmovanju državnega pokala v slalomu in veleslalomu na smučišču Cerkno. Precej bolj uspešni smo bili v slalomu, kjer je Gal Hajdinjak v kategoriji U14 med dečki osvojil odlično 3. mesto. Smučarski klub Alpetour Škofja Loka. Smučanje, tekmovanja, tekmovalci, trenerji, smučarski tečaji, organizacija tekmovanj. Klara Livk, ki je v letošnji sezoni že nastopila v svetovnem pokalu, se po lažji poškodbi zadnje stegenske mišice vrača na treninge, mladinci pa trenirajo pred naslednjimi tekmami. Sta pa v tem vikendu v Trbižu v Italiji na NJR tekmovanjih v slalomu tekmovala Oto Vraničar in Gasper Kemperle.Včeraj je Oto Vraničar osvojil 14. mesto, danes pa Gasper Kemperle 5. Zgodovina SK Alpetour. Smučarski klub Alpetour Škofja Loka. Zgodovina smučanja na Loškem. Pohod slovenskega alpskega smučanja med najboljše na svetu je tesno povezan z razvojem loškega smučanja.

IP naslov strežnika

185.69.148.101

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

dns1.hitrost.net
dns2.hitrost.net

Povezave